Kaune „Po rudens dangumi“

Koks įspūdingas rudenio dangus!
Tik spalvos keičias, mainos…
Prisirenka širdy daug ilgesio, daug meilės
Po auksaspalviu rudenio dangum..

Rugsėjo 27 dieną LASS bendruomenės nariai ir miesto visuomenė buvo sukviesti į VšĮ Kauno ir Marijampolės regionų aklųjų centro didžiąją salę, kur vyko renginys „Po rudens dangumi“. Labai džiaugėmės, jog tą dieną kaip pats ruduo, nenuspėjamą, įdomų, prasmingą ir nuotaikingą koncertą mums dovanojo Vytauto didžiojo universiteto Muzikos akademijos docentės Ritos Novikaitės dainavimo klasės mokiniai ir studentai (Barbora Krinicinaitė-mecosopranas, Karina Ivanickytė-mecosopranas, Barbora Lazauskytė-mecosopranas, Renata Varnagirytė-sopranas, Evelina Sakalauskaitė-sopranas, Julija Stankevičiūtė-mecosopranas, Rosita Kraujalienė-sopranas, Inga Gykytė-sopranas, Kazimieras Ivanovas-baritonas, Marius Kraujalis-tenoras). Atlikėjams akompanavo-Dainius Kepežinskas.
Renginyje skambėjo A.Dvorak’o, V.Ganelino, G.F.Handel’io, A.Kačanausko, V.Klovos, G.Kuprevičiaus, F.Loewe, W.A.Mozart’o, R.Rodgers’o ir kitų kompozitorių arijos, dainos bei duetai.
Su malonumu paklausę įspūdingų balsų atliekamos muzikos, susirinkusieji šaukė Bravo ir plojo atsistoję, todėl renginio vedėjai dalyviams įteikus padėkas ir atminimo dovanas, vokalistai visi kartu dar atliko gerai žinomą kūrinį, kurį galėjome dainuoti visi kartu.