Gražiausi sveikinimai ir gėlės Jonavos LASS filialo liaudies kapelai „Jonavėlė“

Rugsėjo 20 d. Jonavos LASS filialo liaudies kapela „Jonavėlė“ paminėjo savo 15-os metų veiklos sukaktį. Į Jonavos kultūros centro Mažąją salę bičiulių sveikinti susirinko filialo ir šio muzikinio kolektyvo senbuviai, giminingų įstaigų, organizacijų, rajono valdžios atstovai, svečiai iš kitų rajonų.
Pirmuosius Jonavos filialo ir liaudies kapelos, vadovaujamos Janinos Butkuvienės, žingsnius visiems priminė filialo pirmininkė Zita Šuliokienė.
„Kuriantis žmogus yra jautrus, jis negali būti blogas. Dalykimės grožiu ir gėriu, kurio mums dar vis trūksta“,-kalbėjo, sveikindama kapelą, rajono Savivaldybės administracijos direktoriaus pavaduotoja Vijolė Šadauskienė, perdavusi jubiliatams ir mero Eugenijaus Sabučio linkėjimus.
„Jonavėlę“ su dovanomis sveikino ir Socialinių paslaugų centro direktorė Valentina Demidenko, anot kurios, ir neįgalus žmogus gali būti aktyvus, kūrybingas ir atviras visuomenei. Sveikinimo žodį tarė VŠĮ Kauno ir Marijampolės regionų aklųjų centro direktorius Egidijus Urna, „Mūsų žodžio“ žurnalo vyr. redaktorius Vytautas Gendvilas. Dailiais suvenyrais , sveikinimais džiugino Prienų, Vilkaviškio, Radviliškio, Kėdainių, Kaišiadorių ansamblių meno vadovai, pirmininkai.
Nurimus sveikinimų bangai, gera buvo pabendrauti, pasišnekučiuoti apie tai, koks margas ir įdomus ne visada matomas, bet visada jaučiamas pasaulis.