Šiandien“ šviesos ir jaukumo apsuptyje švenčių belaukiant

Ketvirtadienį, gruodžio 14 dieną, VšĮ LASS pietvakarių centro LASS Kauno miesto ir LASS Kauno rajono filialų narius sukvietėme į stebuklingai jaukų šventinį kalėdinį vakarą. Renginys susidėjo iš dviejų dalių.
Pirmoje dalyje šventinį kalėdinį stebuklą mums dovanojo dainininkė Asta Pilypaite ir Alytaus jaunimo centro vokalinės studijos „Bel Canto“ solistas Darvinas Tamulynas. Publika ne tik šoko, lingavo ir plojo į taktą, bet ir kartu dainavo svečių atliekamas dainas. Nuoširdžiai dėkojome solistams už muzikinę dovaną, už sukurtas geras emocijas. Darvinui, auksinio mygtuko gavėjui, „Talentų“ superfinale linkėjome aukščiausio laimėjimo. Molio studijos vadovas Boris Chudinskij svečiams padovanojo savo sukurtus keraminius drakonus, kitų metų simbolius, o pynimo iš vytelių vadovas Virgilijus Šlipaitis – paties pintą krepšį.
Antroje kalėdinio renginio dalyje visus supažindinome su 2024 metų žaliojo medinio drakono horoskopu, į kurį įpynėme sveikinimus ir atitinkamus linkėjimus filiale esančių būrelių vadovams ir kolektyvams: Rankdarbių – Daigai Gipienei, pynimo iš vytelių „Prakalbintas žilvitis“ – Virgilijui Šlipaičiui, molio studijos – Boris Chudinskij, grupės „Vizija“ – Romai Girnienei, folklorinio ansamblio „Kanapija“ – Birutei Viršilaitei, populiariosios muzikos ansamblio „Bičiuliai“ – Jurijui Romanovui, linijinių šokių – Jurgitai Dirmontienei. Už tai, kad kiekvienas renginys pasiekia klausytojų ausis, dėkojome mūsų garso operatoriui Artūrui Lenkšai. Atskirą padėką už mūsų bendruomenės stiprinimą taip pat įteikėme ir LASS Pietvakarių centro direktorei Jolantai Kručkauskaitei.
Po oficialiosios renginio dalies kvietėme bendruomenės narius dar kartu pabūti, dalinantis ne tik šypsenomis, bet ir stalo vaišėmis.
Dėkojame renginio rėmėjams VšĮ LASS Pietvakarių centro direktorei Jolantai Kručkauskaitėi ir UAB „Saldi sala“. Ačiū kiekvienam šventės dalyviui, kuris šį renginį praturtino savo buvimu.
Tegul gražiausios Kalėdos ateina į jūsų namus!