Pojūčių turizmas ,,NeRegĖjimo galia“, dalyvaudamas projekte „poveikio laboratorija:, pretenduoja laimėti „Luminor“ finansinę paramą iniciatyvos vystymui

VšĮ LASS pietvakarių centras su iniciatyva Pojūčių turizmas ,,NeRegĖjimo galia“ buvo atrinkta tarp devynių kitų Lietuvos pilietinių iniciatyvų ir socialinių verslų, dalyvauti projekte „Poveikio laboratorija“. Programos tikslas – padėti profesionaliai išmatuoti ir sustiprinti organizacijų kuriamą poveikį.

Keturių sesijų metu jau buvo išmokta analizuoti ir įvertinti savo vykdomas veiklas, išsiaiškinta, kiek duomenų pakanka sėkmingam poveikio kūrimui, aptariami rodikliai poveikiui kurti ir vertinti. O vasarą planuojama su profesionalių mentorių pagalba vykdyti Pojūčių turizmo ,,NeRegĖjimo galia“ poveikio neregiams ir matantiesiems tyrimus, pokyčio matavimus.

,,Dalyvavimas šiame projekte atveria galimybes užmegzti naujus ryšius su kitomis organizacijomis, leidžia pristatyti savo siūlomas paslaugas ir iniciatyvas platesniam visuomenės ratui, o individualus darbas su mentoriais – padeda įsivertinti kuriamo projekto poveikio lūkesčius, realias galimybes norimam rezultatui pasiekti“ – sako VšĮ LASS pietvakarių centro direktorė Jolanta Kručkauskaitė.

Rugsėjo trisdešimtą dieną, naudodamasi „Poveikio laboratorijoje“ įgytais metodais, LASS pietvakarių centro komanda turės galimybę plačiai pristatyti iniciatyvą Pojūčių turizmas ,,NeRegĖjimo galia“, o taip pat pretenduos laimėti „Luminor“ finansinę paramą iniciatyvos vystymui.

„Poveikio laboratoriją“ bendradarbiaudami kartu rengia ir organizuoja Gerinorai.lt ir Luminor Lietuva bankas.