Pavasario šventės atėjimas

Balandžio 12 dieną VŠĮ LASS Pietvakarių centro LASS Kauno miesto filialas džiaugsmingai, nuotaikingai ir energingai užbaigė šventinį velykų laikotarpį. Narius ir miesto svečius padainuoti ir pašokti sukvietė Kauno muzikos meno kolektyvai „Guboja“ bei „Saulutė“ (vad. A. D. Žiedelienė) ir LASS Jonavos rajono filialo kapela „Jonavėlė“ (vad. V. Posakh). Renginio metu žiūrovai apžiūrėjo ir galėjo įsigyti mūsų darbščiųjų amatininkų darbų – rankdarbių būrelio dirbinių (vad. D. Gipienė), keramikos darbų „Molio studija“ (vad. B. Chudinskij) ir pynimo iš vytelių „Prakalbintas žilvitis“ gaminių (vad. V. Šlipaitis).
Dėkojame ansambliui „Guboja“ ir dviems šviečiančioms saulutėms – Deimantei ir Rugilei, – už atliktas dainas gimtinės ir jaunystės temomis. Maloniai nustebino Lijana Žiedelytė, kuri kartu su mergaitėmis padainavo dainą „Sparnuotosios sūpynės“. Ačiū tariame ir kapelai „Jonavėlė“- už pūkuotus ir švelnius muzikinius kamuoliukus, kurių atlikdami savo kūrinius išdalinote begales.
Taip pat atskirą padėką siunčiam LASS Kauno miesto filialo pirmininkei Romai Girnienei – už renginio moderavimą, Daigai Gipienei – už senovės velykų tradicijų pristatymą bei scenos papuošimą ir Garso operatoriui Artūrui Lenkšai.
Šventės baigiasi, bet jų džiaugsmai išlieka…