NeRegĖjimo galia tapo Lietuvos galia

Lietuvos Respublikos Prezidentas Gitanas Nausėda kartu su pirmąja ponia Diana Nausėdiene šeštadienį dalyvavo pilietinės iniciatyvos „Lietuvos galia“ metinių apdovanojimų ceremonijoje. Šios prezidento globojamos iniciatyvos tikslas – aktyvinti visuomenės įsitraukimą į valstybės gyvenimą, stiprinti pilietinę galią.
Šiais metais „Lietuvos galioje“ užsiregistravo per 200 iniciatyvų. Iš atrinktų nominantų visuomenė ir komisija, sudaryta iš viešojo ir nevyriausybinio sektoriaus įvairių sričių ekspertų, balsuodami atrinko apdovanojimų laureatus keturiose kategorijose: „Žalia Lietuva“, „Stipri Lietuva“, „Teisinga Lietuva“ ir „Inovatyvi Lietuva“.
Didžiuojamės ir esame laimingi, kad „Inovatyvi Lietuva“ kategorijoje apdovanojimu įvertintas ir LASS pietvakarių centro, Kauno filialo neregių jaunimo sėkmingai metus laiko vykdomas projektas pojūčių turizmas „NeRegĖjimo galia“.
Anot pojūčių turizmo komandos, mes visi esame šios nominacijos laureatai, o gautas įvertinimas už jau pasiektus tikslus, skatina nesustoti ir siekti dar daugiau teigiamų pokyčių tarp neregių bendruomenės ir matančios visuomenės.