„Neregio kelyje“

          Liepos 2 dieną Jonavos LASS filialo nariai, vykdydami Jonavos rajono savivaldybės finansuojamą projektą „Neregio kelyje“ dalyvavo seminare „Pliusai ir minusai“. Seminaro metu psichologė Kristina Verseckienė kalbėjo apie streso valdymo būdus regos negalios kontekste. Dalyviai aktyviai dalinosi savo situacijomis, dalinosi sprendimo būdais, bei išmoko kelių naujų relaksacijos, pasišalinimo iš stresinės situacijos būdų.
          Antroje seminaro dalyje susipažinome su Biomedikos centro specialiste Marta Černiavskaja, kuri pristatė technines regos priemones, ir skyrė dėmesį ir konsultacijas kiekvienam seminaro dalyviui. Nariai, išsirinko būtent jiems tinkančias priemones, galėjo priemones išbandyti.

          Seminarą vainikavo liaudies kapelos „Jonavėlė“ koncertas.

          Šis seminaras buvo paskutinė projekto „Neregio kelyje“ dalis. Džiaugiamės, kad projekto veiklos vienijo narius ir jų šeimos narius. Mokėmės, ekskursavome, diskutavome, susidraugavome. 
          Begalinį ačiū tariame visiems dalyvavusiems projekte ir padėjusiems įgyvendinti projektą – Burbiškių dvaro darbuotojams, sūrio „Džiugas“ namams, Muziejaus „Alka“ darbuotojams, UAB „Larenta transportas“, Kristinai ir Martai už nuoširdų darbą ir šiltą bendravimą seminaro metu ir kapelai „Jonavėlė“ už jautrų ir gražų koncertą.