Koncertas Kaune „DAINUOJU LIETUVĄ“

Kovo 11–oji – tai diena, kai mūsų siekiai ir viltys susijungia vardan laisvos ir nepriklausomos valstybės. Ši diena bus amžiais minima tarp iškiliausių šalies istorijos datų.

Šių metų Kovo 9 dieną LASS bendruomenės nariai ir miesto visuomenė buvo sukviesti į VšĮ Kauno ir Marijampolės regionų aklųjų centro didžiąją salę, kur vyko koncertas „DAINUOJU LIETUVĄ“, skirtas Lietuvos Nepriklausomybės atkūrimo dienai paminėti.

                 Koncertą vedė Kauno ir Marijampolės regionų aklųjų centro kultūrinių renginių organizatorė Kristina Vyturytė. Renginyje, linkėdami visiems susirinkusiems daug saulėtos ir geros nuotaikos, koncertavo Kėdainių rajono folkloro ansamblis „Temela“ (vadovai K. Kuprys ir V. Bička), Kauno populiariosios muzikos ansamblis „Bičiuliai“ (vadovas V. Brušnius) ir Kauno folkloro ansamblis „Kanapija“ (vadovė K. Vyturytė).

                 Iškilmingai paminėjus Lietuvos Nepriklausomybės atkūrimo dieną, visi kolektyvai susirinko į šaunią vakaronę. O sveikindami vieni kitus šventės proga, linkėjome gerovės ir santarvės, tvirtybės ir tikėjimo gražia Lietuvos ateitimi.