Spalio 15-ąją pasaulyje minima Tarptautinė baltosios lazdelės diena

Šiandien LASS Kauno miesto filialas norėjo būti matomi tad išėjo į Kauno Laisvės alėja. Pristatė savo vykdomas veiklas praeiviams ir teikė informaciją apie mūsų centro teikiamas paslaugas. Kauno miesto filialo jaunimas ir tarybos nariai visus norinčius kvietė keliauti drauge nematant, bet liečiant, girdint ir jaučiant.
Praeivius savo kūryba ir gitaros skambesiu džiugino Laura Stadalninkaitė. Įvairiausiais instrumentais jau iš toli pasitiko praeivius populiariosios muzikos ansamblis “Bičiuliai” – vadovas Vytautas Brušnius.
Ačiū Kauno miesto filialo pirmininkei Romai Girnienei, darbuotojams: Virgilijui Šlipaičiui, Daigai Gipienei, Gediminui Kabailai, Violetai Juciūtei, Monikai Brivinskienei, Kęstučiui Bartkėnui ir Kristinai Mačiutaitei už puikų komandinį darbą ir iniciatyvą. Taip pat dėkojam VšĮ LASS pietvakarių centro direktorei Jolantai Kručkauskaitei, kavinės “Segtukas” direktoriui Juozui Miliauskui, Žaliakalnio bendruomenės policijos pareigūnams ir žinoma didelis ačiū visiems nariams ir praeiviams, kad buvot kartu! Ir toliau linkime Jums būti tokiems matomiems ne tik Kaune, Lietuvoje, bet ir visame pasaulyje!