Stovykla „Kartu mes galime daugiau“

LASS Raseinių rajono filialas iš LASS Poilsio programos skirtų lėšų rugpjūčio 23-25 d. kaimo turizmo sodyboje „Pakalnė“ organizavo stovyklą „Kartu mes galime daugiau“.
Stovyklos dalyviai bendravo su psichologe Modesta, aptarė su negalia susijusius išgyvenimus, pasidalino patirtimi, kaip įveikti stresines situacijas, kaip reaguoti į neadekvačias aplinkinių reakcijas.
Įdomius ir naudingus užsiėmimus pravedė Raseinių neįgaliųjų užimtumo ir paslaugų centro sveikatingumo organizatorė Irena: susipažinome su įvairiais mankštos pratimais ir jų nauda, mokėmės kvėpavimo pratimų, vaikščiojome su šiaurietiškomis lazdomis, žaidėme bočią, dalinomės mintimis apie sveiką mitybą, vitaminų ir mineralų svarbą organizmui.
Filialo narė ir Raseinių neįgaliųjų užimtumo ir paslaugų centro masažuotoja Vilma pasidalino mintimis apie masažo naudą organizmui, papasakojo, kaip išvengti nugaros skausmų atliekant įvairius buities darbus.
Geras oras ir nuostabi aplinka leido visiems atitrūkti nuo kasdienių rūpesčių, pabendrauti tarpusavyje, aktyviai pajudėti, pažinti savo negalią bei galimybes, pasisemti idėjų kasdieniai veiklai.