VšĮ LASS pietvakarių centras stipriausiųjų NVO dešimtuke

         VšĮ LASS Pietvakarių centro iniciatyva pateko į pirmojo Lietuvoje nevyriausybinėms organizacijoms skirto „NVO Akseleratoriaus“ stipriausiųjų dešimtuką!
         ,,NVO Akseleratoriaus” projekto tikslas – stiprinti regionų nevyriausybines organizacijas , spręsti realius iššūkius, su kuriais susiduria vietos bendruomenės.
         Projekto dalyviai sustiprins bazinius organizacijų vystymosi ir plėtros įgūdžius, įgaus teorinių ir praktinių žinių komunikacijos, verslo vystymo, žmogiškųjų ir finansinių resursų valdymo ir kitose srityse, turės išskirtinę galimybę bendradarbiauti su didžiausiomis šalies NVO bei kitų verslo sričių profesionalais. 
         Projektą inicijavo ir įgyvendina „Kurk Lietuvai Alumni“ tinklas, buriantis profesionalus, sukaupusius patirties, žinių bei kompetencijų įvairiose kultūros, verslo ir mokslo srityse Lietuvoje bei užsienyje. „NVO Akseleratoriaus stiprybė ir išskirtinumas – tęstinė pusantrų metų mokymo programa, kur dalyviai bus tarytum “vedami už rankos” viso proceso metu, gaudami reikiamą pagalbą iš plataus tinklo ekspertų. Tikime, kad tikslinės žinios ir jų pritaikymas realioje aplinkoje bendradarbiaujant su kitomis nevyriausybinėmis organizacijomis ir padedant skirtingų sričių profesionalams yra būtent tai, ko reikia regionines iniciatyvas paruošti tikram proveržiui.” – dalinasi Kurk Lietuvai Alumni valdybos pirmininkė Živilė Nečejauskaitė.

            Planuojama, kad VšĮ LASS pietvakarių centrą projekte atstovaus darbuotojos Asta Bobinaitė ir Kristina Mačiutaitė .

.Nuoroda į projekto internetinį puslapį: https://www.nvoakseleratorius.lt/