LASS Prienų rajono filialo susirinkimas

Spalio 11 d. Prienų kultūros ir laisvalaikio centre vyko LASS Prienų rajono filialo narių ataskaitinis susirinkimas, į kurį susirinko nemažas būrys bendruomenės žmonių. Susirinkusiųjų pritarimu susirinkimui pirmininkavo Prienų rajono savivaldybės mero pavaduotoja L. Jakinevičienė, sekretorė filialo narė L. Laukaitienė. Buvo perskaityta ir patvirtinta metinė veiklos ataskaita. Susirinkusius pasveikino rajono savivaldybės socialinės paramos ir sveikatos skyriaus vedėja S. Mekionienė, vyriausioji specialistė Z. Matukaitienė, socialinių paslaugų centro direktorė A. Urbonienė. Lietuvos aklųjų bibliotekos naujienomis pasidalino Kauno skyriaus darbuotoja regionams S. Grabauskienė.

Svečiai negailėjo pagiriamųjų žodžių žmonėms su regėjimo negalia už jų sutelktumą, optimizmą, norą kuo daugiau sužinoti, išmokti, dalyvauti.

Susirinkimo metu buvo rodomos renginių nuotraukos.

Dainomis džiugino ansamblis „Puriena“ ir vadovė O. Matusevičiūtė. Ačiū visiems už dalyvavimą ir maloniai praleistą laiką. Ačiū Laikraščių „Gyvenimas“ ir „Naujasisi Gėlupis “ darbuotojoms.