Koncertas Kaune „Žiemos nuotaikos“

Sausio 31 dieną, palydint šalčiausią žiemos mėnesį, LASS bendruomenės nariai ir miesto visuomenė  gausiai rinkosi į VŠĮ Kauno ir Marijampolės regionų aklųjų centro didžiąją salę. Čia  vyko unikalus koncertas „Žiemos nuotaikos“.
Meninę programą dovanojo Jūratė Vizbaraitė (sopranas), Onutė Matusevičiūtė (sopranas ir fleita), Tamara Blažienė-Gaitanži (fortepijonas), Juozas Šalkauskas (skaitovas). Programoje skambėjo Tamaros Blažienės-Gaitanži dainos (lietuvių poetų tekstais) ir Neregių poetų eilės.
Šis originalus, entuziastingų meno mylėtojų parengtas projektas buvo atliktas ne tik laikinojoje sostinėje, bet ir kitų miestų LASS bendruomenėms, kur sulaukė didelio susidomėjimo.
Kaune  susirinkę žiūrovai negailėjo atlikėjams plojimų, o taip pat gėlių bei dovanų. Svečiai taip pat buvo apdovanoti šauniais renginio organizatorių ir rėmėjų įsteigtais prizais.
Po renginio koncerto dalyviai buvo pakviesti arbatos puodeliui. Tad organizatoriai kartu su menininkais  turėjo galimybę  ne tik pasidalinti vykusio koncerto įspūdžiais, bet ir numatyti tolesnio bendradarbiavimo galimybes.