„Bičiuliai“ dalyvavo šventėje „Tau, Vilniau!“

Jau tapo gražia tradicija kiekvienų metų rudenį, „Sostinės dienų“ metu, Katedros aikštėje organizuoti šventę  „Tau, Vilniau!“, kuri prisideda prie neįgaliųjų ir negalios neturinčių žmonių suartėjimo. Šį renginį nuo 2003 metų organizuoja Lietuvos specialiosios kūrybos draugija „Guboja“. Šventę globoja  Socialinės apsaugos ir darbo ministras Linas Kukuraitis, o ją tradiciškai vedė ilgametis draugijos „Guboja“ bendražygis, dainininkas Jurgis Brūzga.
Į šį didžiulį susibūrimą suvažiavo apie 2000 dalyvių iš visos Lietuvos. Tai – neįgaliųjų skėtinių asociacijų meno mėgėjai, NVO vaikams konfederacijos nariai, kiti bendraminčiai. Džiugu, jog į šventę buvo pakviesti ir VšĮ Kauno ir Marijampolės regionų aklųjų centro vyrų vokalinis ansamblis „Bičiuliai“, kurie sulaukė didelio žiūrovų palaikymo ir gausių ovacijų.  
Vilniečiai ir miesto svečiai ne tik turėjo galimybę apžiūrėti ir įsigyti suvenyrų, meninių dirbinių, pasiklausyti nuotaikingų pasirodymų, šauniai pasilinksminti, bet ir dalyvauti sportinėse, edukacinėse, kitose veiklose, kurias organizavo renginio partneriai (Lietuvos parolimpinis komitetas, VšĮ „Sveikas miestas“, Lietuvos aktyvios reabilitacijos asociacija ir kt.).
Šventė ,,Tau, Vilniau“ valstybės šimtmečio proga tapo prasmingu socialinės įtraukties renginiu, suburiančiu ne tik miesto, bet ir Lietuvos bendruomenę.