IŠVYKA Į PREZIDENTŪRĄ

Saulėtą vasario savaitgalį savitarpio pagalbos grupės „206 savanoriai“ nariai lankėsi prezidentūroje. Tai buvo seniai planuota išvyka.

Pusantro tuzino bendruomenės narių vėlyvą rytą pajudėjo iš Kauno link mūsų šalies prezidentūros. Kaip visada mus lydėjo nuostabus oras, gera nuotaika ir smalsumo geidulys. Kas tas 100 kilometrų nuo Kauno iki Vilniaus ir 20 minučių kelionės iki prezidentūros, kai visi seniai nesimatę, pasiilgę vieni kitų. Rimta vadovybės apsaugos vyrų patikra ir mes ten, kur dirba mūsų šalies prezidentė, kur lankosi aukščiausio rango užsienio šalių atstovai. Ir ar galima  keliais žodžiais perduoti nuostabius  ekskursijos gidės pasakojimus, perteikti matytus interjero vaizdus? Tai reikia patirti patiems. Tad junkitės prie savitarpio pagalbos grupės „206 savanoriai“.

Visos grupės vardu dėkojame keramikos studijos vadovui Boris Chudinskij už nuostabų sukurtą angelą ir grupės nariui Simonui Kriaučiūnui už rankų darbo atviruką, kuriais Lietuvos šimtmečio proga bus pasveikinta mūsų šalies prezidentė.